Promosi Ohsem

Lelaki Ini Kongsi Cara Hilangkan Jerawat dan Parut Dengan Cepat, Hanya Guna Produk Organik Ini. Rugi Tak Cuba!

 

 

 

“Dah cuba bermacam-macam cara tapi hasilnya tetap sama. Tak berkesan langsung!!”

 

Mesti ada dikalangan anda yang pernah alami masalah jerawat dan sekarang dalam proses menghilangkan parut pada muka, betul?? Jom saya share rahsia bagaimana lelaki ini hilangkan jerawat dan parut lamanya sekaligus mencerahkan kulit dengan cepat selepas menggunakan Raysha Skinz.

 

Beliau dahulunya pernah alami masalah kulit muka yang teruk akibat selalu berjemur dan terdedah ditengah panas sepanjang hari. Namun selang beberapa hari kulitnya akan semakin berminyak dan ditumbuhi jerawat pada seluruh muka.

Tapi kini wajahnya semakin bersih tanpa masalah jerawat dan parut. Malah nampak lebih cerah berbanding dulu.

 

 

Jom baca perkongsian lelaki ini tentang bagaimana produk RAYSHA SKINZ ini membantu atasi masalah jerawat dan kulit berminyak seawal 7 hari penggunaan.

“Sebelum ni, saya pernah give-up dengan produk skincare biasa. Bila turun site, kulit saya selalu berminyak. Paling saya tak suka, jerawat. Dah la naik merata, parut pula susah nak hilang. Dah macam-macam usaha saya buat. Tapi masih tak ada perubahan. Sehinggalah orang rumah saya rekemen produk RAYSHA SKINZ. Selepas seminggu dua penggunaan, jerawat saya semakin hilang. Parut lama pun dah berkurang. Ramai tegur muka saya makin cerah sekarang. Paling best, sejak saya pakai skincare ni, kulit saya makin selesa walaupun kerja ditengah panas. Overall produk ni memang best.”

 

- Encik Faiz, Selangor 

 

 

 

Sebenarnya sangat susah nak tentukan punca sebenar jerawat. Walau bagaimanapun, rembesan kelenjar sebum yang berlebihan dirujuk sebagai punca untuk mencetuskan kebanyakan pertumbuhan/wabak jerawat.

 

Unit pilosebaceous adalah gabungan folikel rambut dan kelenjar minyak pada kulit. Unit-unit ini bertanggungjawab merembeskan bahan berminyak yang dipanggil sebum. Walau bagaimanapun, disebabkan banyak faktor (seperti ketidak seimbangan hormon, tekanan dan keadaan semula jadi kulit) kelenjar minyak boleh didorong untuk menghasilkan sebum lebih daripada biasa.

Jadi tak hairanlah kalau ramai orang yang mudah naik jerawat bila muka berminyak. Bagi yang ada masalah begini, biasanya jerawat akan muncul beberapa hari kemudian. Paling tension kalau keluar pula jerawat batu yang besar dan berbiji. Bukan saja menyakitkan, tapi juga agak memalukan untuk dilihat.

 

Bagaimana Produk Ini Membantu Hilangkan Jerawat dan Parut Anda Dengan Cepat dan Selamat?

 

Masalah jerawat perlu ditangani segera kerana ia boleh menyerang pada semua jenis kulit. Kulit berminyak paling mudah dijangkiti jerawat. Kulit kering mungkin susah untuk dijangkiti tetapi masalah kulit yang serius mungkin berlaku semasa cuaca panas dan hujan. Kulit biasa juga mudah terdedah jerawat walaupun tak seteruk seperti kulit yang lain. Sebab itulah kita gunakan GLUTATIN!!